Stojković za B92: Verujte u nas

Srpski rukometaši u ponedeljak startuju na Evropskom prvenstvu, a jedan od najiskusnijih među ’orlovima’ u Danskoj biće Rastko Stojković.

Izvor: B92

Subota, 11.01.2014.

16:58

Default images

Iskusni pivot se više puta opraštao od nacionalnog tima, ali kako sam kaže uželeo se atmosfere u našoj reprezentaciji i zbog toga se odazvao pozivu selektora Vladana Matića.

U intervjuu za B92 Stojković je pričao upravo o povratku u nacionalni tim, očekivanjima pred Evropsko prvenstvo i pritisku koji je došao posle srebra na prethodnom šampionatu, koji je održan u našoj zemlji...

Iskustvo 32-godišnjeg Stojkovića sigurno će pomoći našem timu u Danskoj, a on ističe da je atmosfera pred start Evropskog prvenstva odlična.

Najiskusniji sam sa četiri ili pet ’debitantskih’ nastupa za reprezentaciju. Stvarno se osećam jako lepo i ova atmosfera koje sam se uželeo je predivna. Te stvari su nešto što ovu ekipu drži na okupu i što mislim da može daleko da ih pogura“.

Na konstataciju da je atmofera u reprezentaciji veoma opuštena, da nema nikakve napetosti, Stojković je rekao:

To je ono što sam rekao, najvažnija stvar ta atmosfera, ta homogenost ekipe koja je na zavidnom nivou i mislim da će to biti naša velika prednost na ovom prvenstvu“.

Kompletan intervju sa Rastkom Stojkovićem pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: