Rios između Amerike i Partizana

Argentinski mediji objavili su u nedelju da je Andres Lorenco Rios slobodan igrač i da trenutno čeka ponude Partizana i meksičke ekipe Amerika.

Izvor: B92

Nedelja, 29.12.2013.

21:24

Default images

Fudbaler koji je igrao 'na pozajmici' u ekvadorskoj ekipi Deportivo Kuenka ima dve opcije.

"Odlučićemo uskoro, kandidati su Rios, Dario Cvitanič i još jedan fudbaler, odluku ćemo doneti do utorka," rekao je za argentinski 'Ole' predsednik Amerike Rikardo Pelaez.

Igrač čije ime predsednik jednog od najvećih meksičkih klubova nije pomenuo je, tvrdi isti izvor, Pablo Aimar.

'Ole' piše i da Meksikanci imaju ozbiljnog konkurenta u beogradskom Partizanu koji bi, kako list navodi, "svakog časa da odvede Riosa".

U Partizanu su ranije rekli da su zainteresovani za Argentinca ali nema informacija da li je konkretna ponuda stigla njegovim agentima.

Andres Rios je rođen 1. avgusta 1989. godine, počeo je u River Plejtu a dva puta je pozajmljivan, 2010. je igrao za Vislu iz Krakova u Poljskoj (17 utakmica, jedan gol), prošle godine za Deportivo Kuenku u Ekvadoru (40 utakmica, 21 pogodak).

Bio je mladi reprezentativac Argentine, ima deset nastupa na kojima je dva puta bio strelac. Dešnjak je, visok 179 centimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: