Riberi: Najvažniji su trofeji

Frank Riberi rekao je da je zadovoljan što se našao u društvu Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, bez obzira da li dobio ili ne Zlatnu loptu.

Izvor: B92

Nedelja, 29.12.2013.

16:36

Default images

Riberi je u godini na izmaku bio jedan od ključnih igrača Bajerna sa kojim je osvojio Ligu šampiona, Superkup Evrope, Bundesligu, nacionalni kup i Svetsko klupsko prvenstvo.

"Dobio Zlatnu loptu ili ne, ja ću biti zadovoljan. Za mene je čast što sam u izboru sa Ronaldom i Mesijem. Osvojio sam sve sa Bajernom u 2013. godini i mislim da je to važno. Videćemo ko će osvojiti nagradu, ali mislim da se najviše računaju trofeji", rekao je Riberi u Dubaiju.

Riberi je za Bajern do sada odigrao 256 utakmica i postigao 92 gola. Pre kluba iz Minhena igrao je za Marsej, Bulonj, Ales, Brest, Mec i Galatasaraj.

Nagrada Zlatna lopta namenjenja najboljem fudbaleru sveta biće dodeljena na svečanosti u Cirihu 13. januara sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: