Solšer menja Makaja u Kardifu?

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda i sadašnji trener norveškog Moldea Ole Gunar Solšer navodno je prvi kandidat za mesto menadžera Kardifa.

Izvor: SV

Nedelja, 29.12.2013.

10:24

Default images

Pozicija na klupi kluba iz Velsa je upražnjena nakon otkaza uručenom Malkiju Makaju, ali predsednik Kardifa Mehmet Dalman nije hteo da potvrdi spekulacije.

"Imam omiljenog kandidata. Samo jedno ime mi je u mislima, ako me pitate da li sam pričao sa Solšerom, možda jesam, a možda i nisam“, rekao je Dalman.

Na predstojećem meču protiv Arsenala, Kardif će predvoditi dosadašnji Makajevi pomoćnici Dejvid Kerslejk i Džo MekBrajd, a jedino što je čelnik premijerligaša rekao je da Jilmaz Vural nije u planovima.

"Ne želim trenera iz Turske i kategoričan sam po tom pitanju. Postoji jedan menadžer koji konstantno napreduje i pred kojm je lepa budućnost, ali ponavljam, ne želim da kažem njegovo ime“, zaključio je Dalman.

Kardif trenutno zauzima 17. poziciju na tabeli Premijer lige sa 18 bodova, svega dva više od Fulama koji se nalazi u opasnoj zoni, a bez menadžera je nakon insistiranja vlasnika Vinsenta Tana da se Makaju uruči otkaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: