Sport: Trajković u Turskoj?

Iako je bilo najavljivano, defanzivac Vojvodine Branislav Trajković neće pojačati Partizan, već će karijeru nastaviti u Turskoj, piše dnevni list Sport.

Izvor: SV

Nedelja, 29.12.2013.

09:15

Default images

Ipak, odbrambeni fudbaler je ostavio mogućnost da ukoliko dogovor sa inostranim klubom propadne, pokuša da se dogovori sa braniocem titule.

"Ne dâ mi se ni drugi put da dođem u Partizan, trebalo je pre nekoliko godina... Sada je drugačije, ali je moja ideja bila da se oprobam u inostranstvu i čekam kraj turske lige da se to konkretizuje“, rekao je Trajković.

Prema pisanju „Sporta“ sadašnji fudbaler Vojvodine je ipak uveren da će mu se već nekada ostvariti želja da obuče „crno-beli“ dres.

"Fudbal je takav da nikada ne znate šta nosi dan, a šta noć. Ne daj Bože da krene po zlu sa transferom čiju realizaciju iščekujem, svakako da bi se okrenuo Partizanu. Crno-bele predvodi trener Marko Nikolić, koga obožavam i kao čoveka i kao stručnjaka i ne bi bilo dileme. Ipak, za sada je u prvom planu inostranstvo, jer sam pomalo zasićen srpskim fudbalom“, zaključio je Trajković.

Do sada su iz Vojvodine u Partizan u ovom prelaznom roku stigli trener Marko Nikolić i desni bek Miroslav Vulićević, dok se čeka odgovor Novosađana na ponudu za napadača Petra Škuletića, za koga je navodno Partizan ponudio 400.000 evra.

Najavljen je i odlazak Andrije Kaluđerovića, za čije usluge je zainteresovan AEL iz Limasola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: