"Uživanje igrati ovakav meč"

Norveška rukometašica Karolin Brejvang rekla je da je reprezentacija Srbije bila bolja i da je zasluženo prošla u polufinale Svetskog prvenstva.

Izvor: JT

Sreda, 18.12.2013.

22:59

Default images

Srbija je u Areni pobedila Norvešku sa 28:25 i tako osigurala duel sa Poljskom u borbi za plasman u finale u petak uveče u „Kombank areni“.

„Bilo je uživanje igrati ovakvu utakmicu. Publika im je dala krila, sve je bilo fer. Nažalost, nismo pobedili, iako smo počeli dobro. Protivnice su se vratile i bile bolje od nas“, rekla je Brejvang.

U duelu Srbije i Norveške oboren je rekord Svetskih prvenstava po broju navijača u hali, pošto je utakmici prisustvovalo vise od 16.000 ljudi.

Ne igramo često pred ovoliko ljudi. Publika je bila baš bučna, dala je ekipi krila. Igrala sam u sličnoj atmosferi u svom klubu, ali tu nema ovoliko navijača“, rekla je reprezentativka Norveške.

Selektor Norveške Torir Hergejrson rekao je da želi sve najbolje Srbiji u polufinalu protiv Poljske.

Srbija je igrala dobro 60 minuta, a poslednjih 15 posebno. Bili su jači od nas kao tim. Dali smo sve od sebe, ali ovog puta nismo uspeli. Želim im sve najbolje u polufinalu. To je jedan interesantan tim“, rekao je Hergejrson.

Ženska rukometna reprezentacija Norveške propustiće polufinale nekog velikog takmičenja prvi put od 2005. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: