Rad se okreće svojim veteranima

Bivši fudbaleri Rada sastali su se na Banjici sa novim rukovodstvom kluba, prezentovano im je aktuelno stanje, kao i planovi za budućnost.

Izvor: SV

Četvrtak, 05.12.2013.

19:47

Default images

U ime vetrana su prisustvovali nekadašnji igrači Ljubinko Drulović, Zoran Mirković, Duško Ajder, Ivica Ilijev, Milan Martinović, Boban Dmitrović i Aleksandar Janjić.

"Zajednička je želja da se višegodisnja distanca izmedju sekcije veterana i kluba potpuno izbriše, jer to nisu dva tkiva već jedno i to nerazdvojno”, rekao je predsednik Upravnog odbora Rada Vladimir Savić.

Povod današnjeg okupljanja bilo je snimanje spota koji će promovisati u medijima klub koji se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji tabele Jelen Superlige sa deset bodova.

Prethodno, klub je napustio dugogodišnji finansijer Ranko Stojić, a nova uprava kluba imenovana je početkom meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: