FK Rad: Da budemo srpski Napoli

FK Rad održao je drugu sednicu Skupštine kluba u mesec dana na kojoj su konstituisani rukovodeći organi banjičkog superligaša.

Izvor: B92

Utorak, 03.12.2013.

16:39

Default images

Predsednik Upravnog odbora je doskorašnji portparol Vladimir Savić, novi generalni direktor je Vladimir Pejić, a sportski direktor je Čedomir Đoinčević.

Novi članovi Upravnog odbora su Dušan Filipović, predstavnik ruske investicione kompanije "Metroplo" i generalni direktor "Putnika", kao i magistar Aleksandar Tešić, priznati mladi biznismen u čitavom regionu.

Nakon skupštinskog zasedanja i izglasavanja poverenja novim članovima , kao i reizbor tradicionalnog okruklog klupskog amblem održana je sednica UO.

Za novog generalnog direktora je izglasan magistar Vladimir Pejić, vlasnik agencije "Faktor plus", a njegov zamenik će biti Predrag Lacmanović, izvršni direktor iste firme.

Čedomir Đoinčević je dobio poverenje da vodi sportski sektor i ubuduće će vršiti funkciju sportskog direktora. Za novog predsednika UO je izglasan višegodišnji portparol kluba Vladimir Savić, koji je jedan od inicijatora konstituisanja UO u ovom sastavu.

"Da bi se videla svetlost, neophodna je tama! Reči slikara Rembranta najbolje oslikavaju aktuelni momenat FK Rad u svim segmentima od finansija preko infrastrukture do rezultata, ali novoizglasano rukovodstvo čini maksimalan angažman kao bi se što pre videli snopovi svetlosti u svim segmentima i oni će veoma brzo osvetleti fudbalsku Banjicu. Ovi ljudi su ostvareni u svojim profesijama i pravi je izazov da posrnuli fudbalski kolektiv uzdignemo i usmerimo u pravom pravcu. Period mandata je 5 godina, ali smo među sobom postavili cilj da za dve godine napravimo klub za ponos svih, ne samo onih koji vole Rad i da postanemo matrica za ostale klubove. Moj cilj je da od Rada napravimo srpski Napoli i verujem da ćemo sa ovim idejama i vizijom stići do cilja", rekao je novoizabrani predsednik UO kluba sa Banjice Vladimir Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: