Birčević: Da stisnemo zube

Kapiten Radničkog Stefan Birčević rekao je da je manjak visokih igrača otežao šanse Kragujevčana u duelu sa Mega Vizurom u desetom kolu ABA lige.

Izvor: JT

Nedelja, 01.12.2013.

23:27

Default images

Radnički je poražen od Mega Vizure sa 90:87 i tako je doživeo već sedmi poraz ove sezone, pa je pao na 11. mesto na tabeli.

Kragujevčani su u tom duelu bili oslabljeni pošto su igrali bez svog najboljeg igrača Muftaua Jarua, koji je bez dozvole kluba otišao u Sjedinjene Države.

Manjak visokih igrača nam je otežao šanse u ovom meču. Isključenja Lešića i Jevtovića poremetili su nam igru, ali smo nekako isparirali do kraja, utakmica je rešena u poslednjim sekundama. Zonom smo dolazili do rešenja koja su nas držala u igri, imali smo i šut za pobedu, ali nije nas pratila sreća. To ne umanjuje pobedu Mega Vizure, na čemu im čestitam“, rekao je Birčević.

Birčević je istakao da je pred Kragujevčanima sada serija teđkih mečeva.

Ovo je bio teži duel u odnosu na onaj koji nas očekuje sledećeg vikenda. Uprkos svim problemima u koje smo zapali, pokazali smo karakter i borili smo se svih 40 minuta. Ostaje žal za bodovima iz Smedereva, ali u domaćem ambijentu tražimo svoju sledeću šansu za izlazak iz opasne zone. Čekaju nas Krka, Zadar i MZT do kraja prvog dela sezone, a do kraja godine nam dolazi i Cibona. Čvrsto verujem da ovaj mesec možemo da iskoristimo za povratak u sredinu tabele. Moraćemo da stisnemo zube“, istakao je Birčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: