Milojević: Kao da smo iskusniji

Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je da je zadovoljan kako su njegovi izabranici odigrali u trijumfu nad Radničkim sa 90:87 u desetom kolu ABA lige.

Izvor: JT

Nedelja, 01.12.2013.

23:17

Default images

Mega Vizura je tako došla do pete pobede ove sezone, uz koje ima i isto toliko poraza, i to pošto je napravila preokret.

Ušli smo u jako dobru formu pre nekih mesec i po dana, jako dobro igramo sve utakmice. I da smo izgubili ja bih čestitao svojoj ekipi, dajemo sve od sebe, igramo brzu i atraktivnu košarku i to je ono što ja želim. Znali smo da je Radnički koja igra vrlo slično nama, ali imaju kraću rotaciju nego mi i znao sam da ako budemo igrali tim ritmom svih 40 minuta da će oni kad tad pasti. To se desilo u četvrtoj četvrtini, tu smo preveli na našu stranu i znalački priveli utakmicu kraju. Stvarno iako su mladi igrači, završnicu su odigrali kao da već imaju mnogo sezona iza sebe“, rekao je Milojević.

Plejmejker Mega Vizure Vasilije Micić je istakao da su on i saigrači odigrali sa puno oscilacija, ali da je strpljenje bilo ključ pobede.

U ovom meču je presudila naša borbenost i strpljenje. Igrali smo sa puno oscilacija, ali i puno raspoloženih igrača. Igrači Radničkog su jako dobro šutirali za tri poena, stvarno neverovatna ekipa koja šutira iz tranzicije i jako je teško igrati protiv njih. Međutim, strpljivo smo igrali 40 minuta i uspeli smo da ostvarimo pobedu“, istakao je Micić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: