Vujošević: Pobedili smo na karakter

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi igrači bili jako umorni u meču sa Olimpijom i da su pobedili zahvaljujući karakteru.

Izvor: JT

Nedelja, 01.12.2013.

19:55

Default images

Partizan je pobedio sa 63:52 i tako došao do osmog trijumfa ove sezone, pa i dalje ima isti skor kao Crvena zvezda i Cedevita na čelu.

Momci su igrali herojski u Parizu protiv Nantera. Tu su potrošene rezerve snage koje se troše samo u slučaju životne opasnosti. Naši protivnici su svesni naše situacije i onakav početak nije bio veliko iznenađenje“, rekao je Vujošević novinarima.

’Crno-beli’ su u prvom poluvremenu gubili i sa 11 poena, a na kraju su rutinski slavili.

Da momci nemaju ovakav karakter, ne bi bilo nenormalno da taj početak bude slika Partizana tokom čitave utakmice.Veoma sam zahvalan na uloženom trudu, jer samo uz ogromno ulaganje truda može da se prevaziđe ogroman umor koji osećamo“, istakao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: