Mojs: Brine me što nismo bliže vrhu

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojs veruje da posle nerešenog rezultata sa Totenhemom njegov tim više nema više mesta za grešku.

Izvor: VA

Nedelja, 01.12.2013.

19:24

Default images

Mojs smatra da ako Junajted želi da osvoji Premijer ligu, mora da dobije sve mečeve do kraja.

Posle drugog vezanog remija na gostovanju Mančester junajted sad zaostaje devet bodova za vodećim Arsenalom. Ostalo je još 25 kola do kraja, i 75 bodova je u igri.

“Mislim da u ovom trenutku treba da dobijemo sve mečeve. Imam osećaj da smo ispustili dva boda. U normalnim uslovima, igrati protiv Spursa u ovako teškom meču, i uzeti bod, to bi bio dobar rezultat. Dva puta smo se vraćali posle primljenog gola. Na sreću da smo to uspevali, ali jednostvno nismo mogli do trećeg gola. Mislim da, kada bi mi neko rekao pre meča sa Leverkuzenom da ćemo pobediti u Nemačkoj i da ćemo ovde osvojiti bod, ja bih rekao da je to dobar rezultat. Razočarenje je od prošlog vikenda kada smo igrali nerešeno sa Kardifom”, rekao je Mojs.

“Zabrinut sam što nismo blizu Arsenalu koliko bi želeli, ali dugačka je sezona i nadamo se da ćemo biti blizu. Ima još mnogo da se igra, pokušaćemo da se približimo vrhu, i da budemo u boljoj poziciji od naredne godine”, dodao je Škot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: