Pelević na čelu evropskog kikboksa

Predsednik Kikboks saveza Srbije Borislav Pelević izabran je u Antaliji za predsednika Evropske kikboks federacije (WAKO).

Izvor: JT

Nedelja, 01.12.2013.

17:28

Default images

Kako se navodi u saopštenju Kikboks saveza Srbije, na Izbornoj skupštini WAKO Evrope u Antaliji, kojoj su prisustvovali delegati 46 zemalja članica, Pelević je jednoglasno izabran za predsednika te organizacije.

Uz mene, kao predsednika, delegati su jednoglasno prihvatili i predlog za sastav Borda WAKO Evrope, kao i plan i program rada. Ovaj izbor je značajan, ne samo za srpski kik boks, već i za srpski sport u celini, jer ima svog čoveka na čelu jedne evropske federacije“, rekao je Pelević, koji je i potpredsednik Svetske kikboks federacije WAKO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: