"Lazar jedan od najvećih talenata"

Bivši trener Partizana Avram Grant izjavio je da je Lazar Marković jedan od najtaletnovanijih fudbalera kojeg je video u životu.

Izvor: MN

Nedelja, 01.12.2013.

09:57

Default images

Izraelac je bio šef stručnog štaba šampiona Srbije prošle godine, i tada je trenirao Lazara Markovića.

Na pitanje na kom mestu bi bio Marković na listi najvećih talenata prema njegovom mišljenju, Grant je rekao da bi srpski fudbaler bio među najboljima.

"Ne volim da pravim takva poređenja jer sam imao dobre igrače u svakom klubu. Ako izostavimo Ronalda i Mesija, Marković je jedan od najvećih talenata koje sam video. Već na prvom treningu u Partizanu video sam njegov potencijal. Veoma je brz, sa pametnim potezima, posebno u napadu. Može da igra i u sredini i sa strane i to je veoma dobro. U srpskom prvensvu komplikovano je to što se protiv Partizana sve ekipe samo brane", rekao je Grant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: