Ronaldinjo ponovo odbio Bešiktaš

Brazilac Ronaldinjo odbio je novu, treću ponudu Bešiktaša da pojača ovaj klub iz Istanbula.

Izvor: AK

Ponedeljak, 25.11.2013.

19:32

Default images

Sjajni fudbaler koji je već nekoliko sezona član Atletiko Mineira navodno je odbio ponudu od 3 miliona evra godišnje uz 25.000 evra za svaku odigranu utakmicu.

Ronaldinjo je i ranije odbija ponude tima koji trenutno vodi Slaven Bilić, a veliko je pitanej gde će nastaviti karijeru, jer mu 31. decembra ističe ugovor sa Mineirom.

Turski mediji prenose da Bešiktaš sprema i četvrtu ponudu, ali teško da je Dinju važan novac, da jeste, teško da bi uopšte napustio Evropu. Nedavno je izjavio da bi voleo da karijeru završi u PSŽ, gde je počeo svoju evropsku eru 2001. godine.

Bešiktaš je posle 12. kola turske Superlige na trećem mestu na tabeli sa 24 boda, jednim manje od Kasimpaše, a sedam od lidera Fenerbahčea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: