Junajted dovodi krilo Kruzeira?

Očajan start sezone naterao je čelnike Mančester Junajteda da spreme kvalitetna pojačanja za januar, a jedno bi moglo da stigne iz Brazila.

Izvor: AK

Ponedeljak, 25.11.2013.

17:22

Default images

Na listi želja Dejvida Mojsa je navodno 24-godišnji krilni napadač Everton Riberio, član novog šampiona Brazila Kruzeira.

Ribeiro je u tekućoj godini za tim iz Belo Horizontea na 51 utakmici postigao 15 golova, a ni istom nivou je igrao i 2012, pa je privukao pažnju na Old Trafordu.

Njegova karijera ima sličan put kao kod Gareta Bejla, počeo je kao levi bek, ali je brzo prekomantovan u ofanzivu gde se očigledno fenomenalno snašao.

Prethodno su za njega navodno interes pokazivali Fiorentina i Liverpul, ali Kruzeiro je zvanične ponude imao samo iz Katara, Kine i Rusije, što je Ribeiro izrično odbio.

On je nedavno istakao da želi da igra samo u zapadnoj Evropi, kao i da mu je omiljeni klub upravo Mančester Junajted.

Ribeiro bi Junajted mogao da košta oko 8 miliona evra, što je zanemarljiva cena s obzirom koliko veliki evropski klubovi uglavnom plaćaju fudbalere iz Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: