Kasorla: Da ne potcenimo Marsej

Fudbaler Arsenala Santi Kasorla rekao je da njegova ekipa ne sme da potceni Marsej i pored toga što je francuski tim izgubio sva četiri meča u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.11.2013.

11:32

Default images

Arsenal u utorak u petom kolu Grupe F od 20.45 na svom stadionu dočekuje Marsej i pobedom bi se približio plasmanu u narednu fazu Lige šampiona.

"Glavni problem je što vidim da svi misle da ćemo lako pobediti Marsej. Oni nisu osvojili nijedan bod, ali biće teško. Moramo da budemo pažljivi da se ne bismo okliznuli i onemogućili sebi plasman u narednu rundu".

Arsenal i Napoli trenutno imaju po devet bodova u Grupi F, sa tri pobede i jednim porazom, dok je Borusija na trećem mestu sa šest bodova.

U prvom meču, koji je igran u Francuskoj, Arsenal je pobedio Marsej sa 2:1.

"Moramo da shvatimo važnost ove utakmice, jer ako napravimo dobar rezultat automatski idemo u narednu rundu. Ako izgubimo, stvari bi se iskomplikovale, jer bismo onda morali da dobijemo Napoli u gostima", dodao je Kasorla.

U drugom meču Grupe F, Borusija iz Dortmunda će na svom stadionu dočekati italijanski Napoli. Meč počinje takođe u 20.45.

Obe ekipe u ovaj meč ulaze posle poraza u domaćim šampionatima – Borusija je u velikom derbiju izgubila od Bajerna iz Minhena sa 3:0, dok je Napoli u Seriji A na svom terenu izgubio od Parme sa 1:0.

Ako ekipa Jirgena Klopa želi da sačuva šanse za prolaz u nokaut fazu Lige šampiona, mora da zabeleži pobede i protiv Napolija i protiv Marseja. Svaki drugi rezultat značio bi eliminaciju prošlogodišnjeg finaliste najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

"Rekao sam svom timu posle poraza od Bajerna da imaju pet minuta da budu depresivni i da onda moraju da ustanu i nastave dalje. Želimo da sve sami rešimo u Marseju (u poslednjem meču u grupnoj fazi", kazao je trener Borusije Jirgen Klop.

Pored izgubljena tri boda, Napoli je u utakmici sa Parmom "izgubio" i Mareka Hamšika, koji se povredio i koji će propustiti meč u Dortmundu.

"Nisam bio iznenađen porazom Borusije od Bajerna. Više sam zabrinut zbog našeg poraza od Parme, ali već smo se okrenuli tom meču", rekao je trener Napolija Rafael Benites.

Italijanska ekipa je u prvom meču pobedila Borusiju na svom terenu sa 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: