Ninković: U FSS nisu pravedni

Nikola Ninković objasnio je otkaz selekciji "Novinara" zbog obaveza u klubu, te da bi trebalo da bude u mladoj sekekciji, ali da nije zbog pojedinaca u FSS.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Utorak, 19.11.2013.

10:29

Default images

Ninković ne dobija poziv mlade selekcije od slučaja "Kruševac", iako mu je istekla suspenzija, ali je u međuvremenu dobio poziv da igra revijalni meč protiv A tima.

Međutim, plejmejker crno-belih je odlučio da se zahvali na pozivu zbog važnih utakmica koje u nastavku sezone očekuju Partizan, te izrazio nezadovoljstvo prema pojedincima u FSS.

"Da je sve kako treba i da su u Savezu pravedni, ja bih sada bio u mladoj reprezentaciji naše zemlje. To što pojedinci u Savezu imaju problem sami sa sobom, nije do mene, već do njih. Pritom tu ne mislim na selektora Ćurčića, onaj o kome pričam će se lako pronaći u mojim rečima", rekao je Ninković.

Selektor "Novinara" Ljubiša Stamenković nije mogao da stupi u vezu sa Ninkovićem prethodih dana, ali on ističe da nije u pitanju impulsivna reakcija, kojima je sklon poslednjih meseci.

"Do kraja jeseni nas očekuju veoma važne utakmice, pa smo odlučili da ostanem da treniram sa ekipom. Izvinjavam se novinarima, ali ja zaista ne znam kome je trebalo da se javim. Mislim da je neko iz kluba trebalo da obavesti organizatore da ne mogu da se odazovem", objasnio je Ninković za "Novosti".

S obzirom da Vuk Rašović za naredni meč nema na raspolaganju ni jednog klasičnog napadača (Fofana se razboleo, Kojić povredio), Ninković bi protiv Voždovca na Vračaru u nedelju mogao da igra centarfora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: