Ronaldo: Na šta li sam mislio?

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo priznao je da je mnogo grešio kada je bio mlađi, ali je odbio da više komentariše izjavu Sepa Blatera.

Izvor: JT

Nedelja, 17.11.2013.

18:33

Default images

Prvi čovek Svetske fudbalske federacije izjavio je pre nekoliko nedelja da više voli Lionela Mesija, dok je za Ronalda rekao da više vremena kod frizera nego na terenu.

„Ne želim da pričam o Blateru, ta priča je završena“, rekao je Ronaldo.

Portugalac je, ipak, prokomentarisao svoje promene frizura, posebno dok je bio mlađi.

Gledam svoje slike kada sam imao 16 ili sedam godina i razmišljam se na šta li sam mislio. Zbog načina na koji sam šišao kosu ili sam je farbao. Kada sam bio u Junajtedu imao sam frizuru kao špagete, duge sa žutim krajevima, i dalje se pitam zašto sam to radio“, istakao je Ronaldo.

Ronaldo je ovih dana u centru pažnje zbog mečeva portugalske reprezentacije u baražu za Svetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine sa selekcijom Švedske. Portugal je u prvom meču slavio sa 1:0, a revanš se igra u utorak u Sulni od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: