Murinjo: Brine me igra u gostima

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo zabrinut je formom ekipe na utakmicama u gostima.

Izvor: AK

Ponedeljak, 04.11.2013.

21:11

Default images

"Plavci" su u subotu izgubili od Njukasla sa 2:0, a na pet ovosezonskih gostovanja u Premijer ligi osvojili su samo pet bodova. Kod kuće, Murinjovi izabranici imaju perfektan učinak.

"Imamo pet pobeda na Stamford Bridžu, a na pet mečeva u gostima samo jedan trijumf. Doduše, može da se kaže i da smo imali teška gostovanja, Mančester Junajtedu, Totenhemu, Njukaslu i Evertonu", naveo je Murinjo u razgovoru za engleske medije.

Londonski "plavci" su uoči poraza u Njukaslu "vezali" šest pobeda.

"Do trijumfa se stiže kada ste uporni, posvećeni i ambiciozni, a morate svoje kvalitete da podredite ekipi", zaključio je portugalski stručnjak.

Ekipa Čelsija trenutno deli drugo mesto sa Totenhemom i Liverpulom. Sve tri ekipe imaju po 20 bodova, pet manje od Arsenala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: