Sećate li se Karlosa Marčene?

Eliminacijom Deportiva u Segundu Karlos Marčena je pao u zaborav, ali je sjajnim golom tokom vikenda sve podsetio da je još uvek aktivan fudbaler.

Izvor: AK

Ponedeljak, 04.11.2013.

19:26

Default images

Verovatno ga se svi sećate kao komandanta Valensijine odbrane u prvoj deceniji ovog veka, čoveka koji je bio specijalista za odbranu, a ne za napad na gol.

Međutim, 34-godišnji štoper je pokazao da zna veoma dobro i da zatresa mrežu, i to lepše nego neke aktuelne zvezde svetskog fudbala koje su za to plaćene desetine miliona evra.

Marčena je tokom svoje 15-godišnje karijere postigao samo 15 golova, ali ovaj protiv Real Madrid Kasilje u Segundi mu je verovatno najbolji u karijeri. Pogledajte kako je doneo prednost Deportivu, koji je na kraju slavio sa 2:0.

.

Uz ovaj gol, Marčena će dugo pamtiti i pogodak u dresu Španije protiv reprezentacije Bosne i Hecegodine, kada je golom u sedmom minutu nadoknade vremena spasao "Crvenu furiju" poraza na Mestalji u kvalifikacijama za Svetsko prvesntvo 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: