Partizanu derbi u kuglanju

Kuglaši Partizana savladali su u večitom derbiju Crvenu zvezdu u trećem kolu Superlige Srbije sa 6:2.

Izvor: MN

Nedelja, 22.09.2013.

22:28

Default images

Posle prva dva para na kuglani na Banjici bilo je 2:2 u igračkim poenima, da bi tandem 'crno-belih' Janković - Matijaš u poslednjem bloku odneo ceo plen protiv Kerečkog i Suzića za konačni trijumf.

Šampion Beograd je na Banjici prvi put ove sezone oborio preko 3.900 čunjeva i sa 7:1 savladao Niš put. U najboljoj šestorci kola su petorica kuglaša Beograda, listu predvodi igrač kola Daniel Terša sa 679 čunjeva.

Metalac iz Gornjeg Milanovca naneo je u Kragujevcu prvi poraz novajliji Vodovodu (5:3) dok je drugi nojvajlija Kordun iz Kljajićeva na gostovanju u Kruševcu odneo savladao Cara Lazara (5,5:2,5).

Senta Visa prom je sa dosta muke osvojila bodove u meču sa zrenjaninskim Banatom (5:3). U igračkim poenima bilo je 3:3, domaćini su slavili zahvaljujući dva poena koje su dobili za više oborenih čunjeva (+5).
Srem iz Rume pobedio je u trećem kolu Superlige Srbije za kuglašice u uzbudljivom derbiju za drugo mesto na tabeli novosadski Cambo invest. U igračkim poenima bilo je 3:3, Sremice su dva poena za ukupnu pobedu od 5:3 dobile za više čunjeva (+4) i nastavile da bez poraza prate šampionke iz subotičkog Pionira koje su sa 8:0 u gostima savladale novajliju Rudar iz Kostolca.

SPC Vojvodina je sa 6:2 pobedila zrenjaninski Kristal, a istim rezultatom slavio je i Banat protiv Vrbasa. Apatinke su sa 7:1 savladale vicešampionke Jedinstvo iz Novog Bečeja predvođene igračicom kola Natašom Savić (585).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: