Povreda Lukača nije teška

Milan Lukač nije teže povređen i očekuje se da će pauzirati četiri nedelje, rekao je u petak trener Partizana Vuk Rašović.

Izvor: B92

Petak, 09.08.2013.

18:04

Default images

Lukač je povređen u utakmici sa Ludogorecom a pesimističke prognoze bile su da neće braniti do kraja polusezone.

"Prvi lekarski pregledi pokazali su da Lukač nije povredio prednje ukrštene ligamente i da mu ne preti višemesečno odsustvo sa terena," rekao je Rašović.

Golman koji je ovog leta stigao u Humsku iz OFK Beograda bi na teren mogao da se vrati već za četiri nedelje.

Posle povrede Lukača u Partizanu su najavili da će 'aktivirati' Vladimira Stojkovića, prošle sezone prvog golmana koji je ovog leta imao dozvolu da ode iz kluba.

Neki ostrvski mediji pišu o mogućnosti da se Stojković preseli u Kardif jer je novom članu Premijerlige potreban iskusan i dobar golman.
Stojkovićeva cena je, navodno, 1,4 miliona evra.

Partizan ima još dvojicu golmana, Živka Živkovića koji je menjao Lukača u utakmici sa Ludogorecom, i Nikolu Petrovića koji je prethodne jeseni menjao tada povređenog Stojkovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: