Stojanović: Do titule samo pobedama

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegovu ekipu očekuje tradiocionalno nezgodno gostovanje u Ivanjici.

Izvor: B92

Petak, 09.08.2013.

17:42

Default images

Stojanović je ipak optimista i veruje da crveno-beli mogu da prekinu dominaciju Partizana u šampionatu, a za to moraju da redovno pobeđuju.

"Početak je važan. Zvezda uvek ide na pobedu, tako razmišljamo i sada. Ekipa Javora je duže vreme na okupu, upoznat sam da Zvezda ima problema na početku svake sezone, a ovaj put nas očekuju i četiri gostovanja. To je fudbal, ako želimo do cilja, moramo da znamo da igramo i na strani i kod kuće", rekao je Slaviša Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

On je naveo da, kada je u pitanju tim za duel u Ivanjici, ima nekoliko dilema u odnosu na sastav koji je igrao protiv Černomoreca u Ligi Evrope. Iako je Zvezda sinoć eliminisana, trener crveno-belih rekao je da ništa ne bi menjao ni dan kasnije.

"Imali smo šanse, ali ne i realizaciju. Černomorec se znalački branio sa dva bloka, a mi nismo bili pravi u napadu i rezultat je to potvrdio. Moramo da budemo svesni da smo igrali protiv ekipe koja ima budžet od 40 miliona evra, takmiči se u mnogo jačoj ligi i najmlađi igrač ima 24 godine", naveo je Stojanović.

Na pitanje u kakvom je psihičkom stanju kapiten Nenad Milijaš, koji je promašio penal protiv Černomoreca, Stojanović je rekao:

"Kratko smo pričali, a razgovaraćemo ponovo. Nije mu lako, svojim odnosnom nije zaslužio kritike navijača. Pustićemo malo da ohladi oglavu, pa ćemo porazgovarati", dodao je on.

Napadač Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je da beogradska ekipa mora ozbiljno da shvati Javor.

"Javor nije mnogo promenio sastav, možda jednog ili dvojicu igrača. Radi se o izuzetno čvrstoj ekipi i poštujemo to što su nas prošle sezone dobro namučili. Zato moramo da budemo maksimalno oprezni", zaključio je Kasalica.

Utakmica prvog kola Superlige između Javora i Crvene zvezde igra se u nedelju od 18 časova u Ivanjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: