Junajted poštuje Seskovu odluku

Fudbalski klub Mančester Junajted objavio je da poštuje odluku Seska Fabregasa da odbije ponudu ’crvenih đavola’ i ostane u Barseloni.

Izvor: JT

Petak, 09.08.2013.

09:41

Default images

Šampion Engleske poslao je dve ponude za Fabregasa na adresu katalonkog kluba, ali je Barselona obe odbila, dok je sportski direktor kluba sa „Nou kampa“ Andoni Zubizareta početkom ove nedelje objavio da je Junajted konačno odustao.

Fabregas je u junu, tokom Kupa konfederacija, rekao da neće napustiti Barseloni, ali nije davao nikakve komentare kada su se pojavile informacije da ga Junajted ozbiljno juri. Iako su mnogi spekulisali da je komentar izostao zato što želi transfer u redove ’crvenih đavola’, Fabregas je istakao da je upravo suprotno.

Moj sam je da igram ovde. Nikada nisam ni pomišljao o odlasku. Trenutno sam u najboljem klubu na svetu. Nisam ni pomišljao ninašta drugo osim da ostanem u Barseloni. Povratak me je mnogo koštao i želim da zajedno postignemo velike uspehe“, rekao je Fabregas, „Kada veliki tim pošalje dve ponude za tebe, to je velika čast, ali nisam razgovarao ni sa kim iz Junajteda. Nisam pričao ni sa kim iz nekog drugog kluba već dve godine“.

26-godišnji Fabregas je ponikao u Barseloni, a u redove katalonskog kluba vratio se 2011. godine, do kada je branio boje Arsenala.

Osećam da sam poželjan sve vreme, nikada nisam imao nikakve probleme. Takođe, nije istina da sam tražio novi ugovor. Opušten sam, nisam morao ništa da razjašnjavam, zato što sam u svojoj glavi razmišljao samo o ostanku u Barseloni“, rekao je Fabregas.

Junajted je posle Fabregasovih izjava odgovorio preko svog portparola.

Poštujemo to što je Sesk ugovorom vezan za Barselonu, kao i sve što je rekao“, rekao je portparol ’crvenih đavola’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: