"Ni Realu ne bi bilo lako u Bursi"

Andrija Kaluđerović, strelac poslednjeg gola za Vojvodinu u pobedi nad Bursom, bio je prezadovoljan posle plasmana u plej-of Lige Evrope.

Izvor: B92, dnevnik.rs

Petak, 09.08.2013.

01:26

Default images

"Odlično je čitav tim odigrao utakmicu, mislim da ni Realu iz Madrida ne bi bilo lako u Bursi. Imali smo dosta prostora za igru, a srećan sam što sam zaključio golom ovaj susret“, rekao je Kaluđerović za novosadski „Dnevnik“.

Branislav Trajković posvetio je pobedu preminulom predsedniku Ratku Butoroviću.

"Znali smo da nije sve gotovo i dali smo sve od sebe da obradujemo navijače na stadionu u Bursi i u Novom Sadu. Misim da je ovo najveća pobeda Vojvodine u poslednjih 30 godina i posvećujemo je sadašnjem predsedniku Balši Butoroviću i njegovom pokojnom ocu Ratku“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: