Ko će zameniti Ivana Ivanova?

Pošto je Ivan Ivanov na izlaznim vratima, Partizan je u potrazi za novim štoperom, a na listi želja nalaze se Milan Obradović i Novak Martinović, saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 20.07.2013.

13:01

Default images

Transferi su još daleko od realizacije, ali pregovori su u toku.

Obradović ima 35 godina, ponikao je u Obiliću, od 2006. godine član je ukrajinskog Metalista, a trenutno je na pozajmici u Arsenalu iz Kijeva. Za reprezentaciju Jugoslavije upisao je sedam nastupa.

I Novak Martinović (186 cm, 28) već nekoliko godina igra van Srbije, tačnije od 2009. godine, kada je potpisao ugovor sa rumunskim klubom Panduri.

Već naredne godine prešao je u Steauu, gde su ga, osim po igrama, zapamtili i po tome što je napao jednog navijača Petrolula koji je uleteo na teren i udario Martinovićevog saigrača Galamaza.

Trenutno igra za kineski Vuhan Zal, čiji je trener doskorašnji sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković. U Srbiji je Martinović nosio dres BSK Borče, OFK Beograda i Smedereva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: