Artest: Kina ili arena fudbal

Nakon što je dobio otkaz u Los Anđeles Lejkersima, Meta Vorld Pis (Ron Artest) rekao je da je završio sa NBA ligom i da ide u Kinu.

Izvor: AK

Subota, 13.07.2013.

12:23

Default images

"Ne želim ni za koga da igram. Želim da odem u Kinu, budem trener ili igram arena fudbal (američki fudbal u hali, prim. aut)", rekao je Artest.

Krilni igrač je već razgovarao sa Jao Mingom o eventualnom igranju u Šangaju, kao i sa još nekoliko kineskih klubova, gde su već Stefon Marberi, Stiv Frensis i Gilbert Arinas.

"Ne živiš dva puta, nemaš 33 dva puta. Želim da budem sposoban da igram u Kini na visokom nivou. Mogao bih da igram solidno, možda da postižem 40 i više poena, to bi bilo zabavno", rekao je Artest.

On će od Lejkersa dobiti 7,7 miliona dolara na ime ugovora za predstojeću sezonu, ali je slobodan igrač. Ukoliko ga niko ne 'pokupi' u narednih 48 časova, može da bira tim za koji će da igra.

Njegovi bliski prijatelji su nedavno izjavili da bi on želeo da igra samo u svom rodnom gradu Njujorku, ali je njemu trenutno opcija samo Kina.

"Imao sam šansu da igram u Njujorku. Želeo sam da igram u Njujorku kada sam bio u punoj snazi, mlad, žestok, sjajan u odbrani. Medison Skver Garden, to bi bilo bolesno. Ali sada, Kina je veća avantura za mene", objasnio je Vorld Pis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: