Upoznajte Derika Rouza ispred Ušća

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, bek Čikago Bulsa Derik Rouz posetiće Beograd 8. jula, a najsrećniji moći će da se druže sa njim u TC Ušće.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2013.

17:29

Default images

Rouz će u okviru D-Rouz turneje obići dva kontinenta, deset zemalja i 13 gradova u periodu od 24 dana.

Kompanija Adidas, čiji je Rouz promoter i koja organizuje ovu turneju, pruža mogućnost svima koji vole košarku i uživaju u NBA igri da osvoje ulaznice za veliki D-Rose event koji će se 8. jula održati ispred TC Ušće.

Inspirisani uzbudljivim i napadačkim stilom igre na terenu, kao i uglađenim i nedovoljno istaknutim stilom Derika Rouza van terena, fanovi koji budu pratili turneju imaće jedinstvenu priliku da upoznaju Derika i pristupe mu putem niza vrhunskih i ekskluzivnih događaja, uključujući košarkaške demonstracije i mečeve, takmičenja, posete prodavnicama, društvene medije i mnogo toga drugog.

Rouz će se družiti sa fanovima, u okviru velikog događaja ispred Ušće šoping centra, gde će podeliti svoja iskustva i savete onima koji budu izabrani da baš toga dana budu deo ekipe koje će zaigrati ispred ovog slavnog košarkaša.
Svi koji do 7. jula, u nekoj od Adidas radnji u Beogradu (TC Delta City, Ušće ili u Knez Mihailovoj) kupe košarkaške proizvode u najmanjoj vrednosti od 10.000 dinara, osvojiće kartu za veliki događaj, druženje sa superstarom Derikom Rouzom. Takođe, ulaznice mogu da osvoje i svi oni koji u ovom periodu posete facebook stranicu www.facebook.com/adidasbasketball i najbrže odgovore tačno na postavljena kviz pitanja o Deriku Rouzu.

Najkorisniji igrač NBA lige u sezoni 2010/2011. godinu posetiće Evropu i po treći put se vratiti u Aziju. Evropska turneja traje od 4. do 16. jula i obuhvata posetu centrali Adidasa u Hercogenaurahu, u Nemačkoj, a nastavlja se posetama Milanu, Beogradu, Zagrebu, Londonu, Parizu i Madridu.

Azijska turneja traje od 4. do 16. septembra i obuhvata posete Tokiju, Manili na Filipinima, Pekingu, Vuanu, Šenzenu i Hangzou u Kini. Turneja završava događajem u Čikagu krajem septembra, gde će se Derik družiti sa fanovima iz svog rodnog grada pre početka NBA sezone.

U Evropi Derik će prikazati “Chi-Town” model i kombinaciju boja svojih D-Rose 3.5 patika sa potpisom, koje spajaju vrhunske učinke, jasan stil i lične detalje. U Aziji Derik će promovisati D-Rose 773 patike koje su potpisane i koje imaju elemente 'Crazyquick' tehnologije koja pomaže Deriku da bude brži na terenu.

Ko je Derik Rouz?

Beta/AP
Nakon vrtoglave karijere srednjoškolca u Čikagu i zvezdane sezone na koledžu, izabran je kao prvi pik na Draftu od Čikago Bulsa 2008. godine.

Nije mnogo prošlo, a Rouz je postao jedan od najboljih igrača lige. Bio je najbolji ruki sezone i predvodio Bulse do plej-ofa. Tokom svoje treće sezone postavio je sopstvene rekorde od 25 poena, 7.7 asistencija i 3.1 ukradenu loptu, te postao do tada najmlađi MVP (Most Valuable Player) NBA lige.

Trostruki učesnik All Star vikenda, poznat po svojim brzim, snažnim i akrobatskim napadima na koš, Derik spada u najelitnije igrače košarke. Nažalost, prošlog proleća pokidao je ukrštene ligamente kolena i propustio kompletnu tekuću sezonu. Ipak, nema sumnje da će Rouz već od sledeće ponovo harati NBA parketima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: