Rodžers: O Kerolu na kraju sezone

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers navodi da će se o sudbini Endija Kerola, koji je na pozajmici u Vest Hemu, razgovarati na kraju sezone.

Izvor: SV

Subota, 18.05.2013.

13:44

Default images

Nekadašnji napadač Njukasla je 2011. stigao na “Enfild Roud” za 35 miliona funti, a kako je pozicija u špicu pripala Luisu Suaresu, poslat je u redove “čekićara”.

“Vodili smo se idejom da Endiju obezbedimo sigurne minute na terenu, jer nije želeo da bude druga opcija u Liverpulu. Popravio je formu pod vođstvom Sema Olerdajsa, ali o svemu na kraju sezone”, naveo je Rodžers.

Uprkos rečima šefa stručnog štaba “crvenih” Kerol se nije baš proslavio u na “Apton Parku”, postigao je svega sedam golova.

Očigledno je da je Endi imao tešku sezonu, što zbog nekih povreda, što zbog frustracija kojih ne može da se oslobodi. Mislim da je tako bilo i prošle godine, tek u finišu šampionata je dokazao da se na njega može ozbiljno računati”, zaključio je Rodžers.

Uprava Vest Hema je, navodno, ponudila 24-godišnjem Englezu dugoročni ugovor, ali je on to odbio rečima da ovog leta želi da se vrati u tim Liverpula.

Kerol je pažnju na sebe skrenuo fantastičnim igrama u Njukaslu, gde je na 80 utakmica postigao 31 pogodak. Na "Enfildu" je proveo samo jednu sezonu u kojoj je nastupio 44 puta i tek u šest navrata zatresao mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: