Navaro: Prestali da igramo odbranu

Huan Karlos Navaro smatra da je loša koncentracija tima u ključnim mementima koštala Barselonu poraza od Real Madrida u polufinala F4 Evrolige.

Izvor: AK

Petak, 10.05.2013.

23:54

Default images

Madriđani su nadigrali Katalonce 74:67, iako je Barselona kontrolisala rezultat u prvom poluvremenu.

"Utakmicu je rešilo to što nismo bili koncentrisani u ključnim momentima. Prestali smo da igramo odbranu kada smo imali devet poena, i Real se vratio. A kada se to dogodi protiv takvog tima, to je to", rekao je Navaro.

Barsa je imala samo dva raspoložena igrača, Marselinja Uertasa (19p) i Antu Tomića (19p, 12sk), dok je Navaro bio jedan od onih koji su podbacili (9p).

"Odigrali smo veoma loše drugu četvrtinu, stekli smo prednost u prvoj, ali smo prestali da igramo odbranu. Real je stekao dobru prednost što im je omogućilo da dobiju meč", istakao je Navaro.

Najefikasniji u porazu Barselone bio je Marselinjo Uertas, koji smatra da je tim sam ispustio šansu da pobedi.

"Imali smo sve što je potrebno da zaokružimo sjajnu sezonu - stigli smo do Fajnal-fora Evrolige i šanse da osvojimo titulu. Imali smo utakmicu u svojim rukama, a nismo bili sposobni da pobedimo. Dozvolili smo šest polaganja u poslednjoj četvrtini, iz reketa. To nas je poremetilo. Uložili smo mnogo truda zbog povreda koje su nas zadesile. Teško je kada kao nagradu ne dobiješ pobedu, koju mislim da je tim zaslužio", rekao je Brazilac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: