Krstić: Igrali smo katastrofalno

Centar moskovskog CSKA Nenad Krstić razočaran je igrom svog tima i ubedljivom porazom od Olimpijakosa na Fajnal-foru Evrolige.

Izvor: AK

Petak, 10.05.2013.

20:54

Default images

"Armejci" su kao veliki favoriti deklasirani u prvom polufinalu sa 69:52, a Krstić je bio jedan od najgorih igrača CSKA sa samo 2 poena (1/5 iz igre, 0/4 penali)

"Teško je reći nešto pamentno jer smo igrali katastrofalno. Drugi put za redom gubimo na Fajnal-foru od Olimpijakosa, ali ovaj put su zasluženo pobedili. Potpuno su nas nadigrali", rekao je Krstić.

Nisu se proslavili ni ostali srpski košarkaši, Miloš Teodosić je imao svega 5 poena, Vladimir Micov je pogodio trojku u finišu, a samo dva poena imao je i Zoran Erceg.

"Nekoliko nas koji bi trebalo da nosimo ovaj tim moramo da preuzmemo odgovornost za poraz", dodao je kapiten reprezentacije Srbije.

Najbolji u CSKA bio je Amerikanac Soni Vims sa 13 poena.

"Skidam kapu Olimpijakosu. Igrali smo očajno danas. Dugo nisam video da igramo tako loše, ovo je najgora utakmica koju smo odigrali ove sezone. Ne bi trebalo da igraš ovako, posebno ne na Fajnal-foru, bolje da smo ostali kod kuće. Bilo je očajno", istakao je Vims.

Centar Saša Kaun takođe smatra da je tim loše igrao u napadu, mada je bio solidan u odbrani.

"Mnogo smo grešili, nismo igrali timski kao što obično igramo. U napadu nismo mogli ništa da uradimo, dok smo u odbrani igrali dobro, nismo postigli mnogo poena. Ali teško je igru bazirati samo na odbrani ako ne možeš da postižeš koševe. Olimpijakos je bio bolji i na kraju nas je pobedio", rekao je Rus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: