NIJT: Poraz Zvezde od Huventuda

Juniori Crvene zvezde Telekom poraženi su od Huventuda sa 74:64 u drugom kolu ‘fajnal ejta’ Evrolige u Londonu.

Izvor: JT

Petak, 10.05.2013.

14:30

Default images

‘Crveno-belima’ je to prvi poraz u prestonici Velike Britanije, pošto su u prvom kolu bili ubedljivi protiv reprezentacije Kine, a posle njega su značajno umanjili svoje šanse za plasman u finale.

Španski klub je meč prelomio u drugom poluvremenu, pošto je posle 20 minuta Zvezda imala jedan poen prednosti. Huventud je posle odmora zaigrao mnogo bolje i u poslednjoj četvrtini samo povećao svoju prednost.

Najbolji u trijumfu Huventuda bio je Šavijer Asalit sa 17 poena i četiri skoka, dok je Alberto Abalde dodao 16 poena i šest skokova.

U redovima ‘crveno-belih’, istakao se Nikola Rebić sa 23 poena i pet skokova. Po 12 poena upisali su Marko Gudurić i Dušan Ristić.

U trećem kolu, u subotu od 12.45, Crvena zvezda igra sa Lijetuvos Ritasom, koji je zabeležio oba poraza u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: