Kros se vraća kad Gvardiola dođe

Fudbaler Bajerna Toni Kros operisao je koleno i neće igrati do kraja sezone, potvrdio je bavarski klub.

Izvor: JT

Sreda, 24.04.2013.

18:49

Default images

Kako je naveo portparol nemačkog šampiona Markus Hovik, Kros je podvrgnut operativnom zahvatu u ponedeljak, otklonjena mu je hrskavica sa levog kolena i on će se pridružiti ekipi 1. jula, na startu priprema za novu sezonu kada ekipu preuzima novi trener Pep Gvardiola.

Kros se povredio na prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona sa Juventusom u Minhenu, kada je Bajern slavio sa 2:0. Ukupno je ove sezone odigrao 37 utakmica i postigao devet golova.

Bajern je već obezbedio titulu šampiona Nemačke, a posle pobede nad Barselonom sa 4:0 jednom nogom je u finalu Lige šampiona, a očekuje ga i finale Kupa Nemačke, sa Štutgartom 1. juna u Berlinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: