Sa Pintu: Moramo mnogo bolje

Novi trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu istakao je da je zadovoljan posle debija na klupi ’crveno-belih’ pobedom nad Radničkim sa 2:0.

Izvor: JT

Subota, 30.03.2013.

21:50

Default images

Portugalski stručnjak je, takođe, naglasio da igra ekipe nije onakva kakvu on želi da vidi, a da su najjači utisak na njega su navijači.

Nikad nisam video ovakav ambijent. Dok sam bio u Sportingu, mogao sam da kažem da imamo dobre navijače, ali ovo je neverovatno. Nosim sjajne utiske sa svog debija, i još jednom se zahvaljujem publici koja je bodrila tim svih 90 minuta. Želim da u narednom periodu vidim punu Marakanu“, naglasio je Sa Pintu.

Posle utiska o ambijentu, Sa Pintu se osvrnuo i na dešavanja na terenu.

Zvezda uvek mora da ide na pobedu. Nismo imali mnogo vremena na treninzima i nismo igrali onako kako bih želeo. Radnički je dobro organizovan tim koji je dobro zatvarao prostor. Moramo da radimo na prenosu lopte, brzini i korišćenju prostora, jer je to najbolji način da se suprotstavite timu koji dobro postavi blok i igra na kontra napade kao što je to danas radio Radnički“, rekao je Sa Pintu, „Posle postignutog gola dobili smo dodatno na samopouzdanju. Insistirao sam kod svojih igrača da budu strpljivi, ali da se to strpljenje ne pretvori u sporu igru. U defanzivi nam je potrebno strpljenje, a brzina kada organizujemo napad. Najbolji deo meča za nas bilo je prvih 25 minuta drugog poluvremena kada smo bili dosta agresivni, i kada smo dobro pokrivali prostor“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: