Srbi guraju Legiju ka tronu

Fudbaleri Legije savladali su u gostima Poloniju sa 2:1 u meču 20. kola prvenstva Poljske, a zapažene uloge imali su Miroslav Radović i Danijel Ljuboja.

Izvor: JT

Subota, 30.03.2013.

21:21

Default images

Prvo poluvreme je proteklo u dominaciji gostiju gde su prvu priliku imali već u prvom minutu preko Radovića. Isti igrač je i nekoliko minuta kasnije bio u šansi, ali nije šutirao na vreme. O tome koliko je bio opasan govori i činjenica da je srpski fudbaler bio najviše puta fauliran.

Konačno, u 52. minutu, posle slobodnog udarca koji je izveo Danijel Lukašik, drugi srpski fudbaler Danijel Ljuboja, iskoristio je veliku grešku golmana domaćih koji je ispustio loptu i posle dodavanja Jodlovica, svojim 12. golom u sezoni doneo je prednost lideru Ekstraklase.

Domaći tim je izjednačio četiri minuta pre kraja preko Lukaša Pijateka, ali to nije bio kraj uzbuđenjima. U prvom minutu sudijske nadoknade, prvo je Radović šutirao preko gola, da bi zatim, već u narednom napadu, Dominik Furman pobegao odbrani Polonije i glavom doneo vrlo važnu pobedu ekipi Legije, posle centaršuta Vrdoljaka sa desne strane.

Bila je to prva pobeda za Legiju na gostovanju Poloniji posle sedam godina. Ekipa Miroslava Radovića i Danijela Ljuboje trenutno ima sedam poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Leh koji u ponedeljak gostuje Pogonu.

U narednom kolu, Legija dočekuje Zaglebje iz Lubina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: