Benites: Moramo da pružimo više

Menadžer Čelsija Rafael Benites istakao je da je veoma razočaran igrom svog tima u porazu od Sautemptona sa 2:1 u 31. kolu Premijer lige.

Izvor: JT

Subota, 30.03.2013.

19:51

Default images

’Sveci’ su zahvaljujući golovima Rodrigesa i Lamberta došli do bodova, a gol kapitena Terija bio je nedovoljan da bi ’plavci’ sprečili iznenađenje i pad na četvrto mesto tabele.

Morate da budete zaista razočarani kada ne pobedite. U prvom poluvremenu nismo igrali onako kako je trebalo. U nastavku smo bili bolji, imali smo više šansi, ali smo doneli neke pogrešne odluke. Ipak, makar smo imali šanse. Znali smo da smo u dobroj poziciji, tačnije, još uvek smo, tako da moramo da pružimo više i pobedimo. Moramo već da razmišljamo već o sledećem meču, zato što ovaj rezultat ne možemo da promenimo“, rekao je Benites.

Naredni meč Čelsi očekuje već u ponedeljak, kada igra sa Mančester Junajtedom ponovljeni meč četvrtfinala FA kupa.

Navijači Čelsija koji su prisustvovali meču sa Sautemptonom, istakli su svoje nezadovoljstvo time što je Demba Ba ostao na klupi. Upitan da li se obazire na to, Benites je rekao:

Koncentrišem se samo na utakmicu, i to je to“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: