Janković: Nismo imali sreće

Srpski internacionalac i kapiten Đenoe Boško Janković postigao je gol u remiju sa Sijenom od 2:2, koji će mnogo znaciti njegovoj ekipi u borbi za opstanak.

Izvor: JT

Subota, 30.03.2013.

18:24

Default images

U meču 30. kola Serije A, Đenovljani su brzo poveli i to lepim golom Marka Borijela u šestom minutu. Očekivalo se da ce iždrzati sve napade Sijene, međutim Emeghara u 44. i Rosina iz jedanaesterca u 52. minutu uputili su kobne udarce po gol Sebastijana Freja. Usledio je talas napada Đenove u kojima se naročito isticao Janković.

Srpski fudbaler spremno je dočekao prodor Čira Imobilea po levoj strani, kako bi loptu ’prikucao’ iza leđa Pegola u 71. minutu. Janković je imao sjajnu priliku u finišu meča, ali je njegov udarac glavom iz neposredne blizine, Pegolo majstorski zaustavio.

Dali smo sve od sebe i mnogo smo želeli ovu pobedu. Nekada je u fudbalu bitna i sreća, a mi je sada nismo imali. Oni su dva puta šutnuli u okvir gola i postigli dva gola, dok smo mi imali istu efikasnost iz bukvalno sto prilika“, istakao je Janković.

Đenoa se sada nalazi na 17. mestu Serije A sa 27 bodova, jednim više od subotnjeg protivnika, ekipe Sijene, koja je prva ispod crte.

Jankovića i njegove saigrače u narednom kolu, 7. aprila, očekuje gostovanje Napoliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: