Povređeno šest navijača u Brazilu

U subotu je povređeno šest osoba u neredima koji su nastali u brazilskom gradu Salvador, ispred stadiona 'Arena Fonte Nova'.

Izvor: ÐN

Subota, 30.03.2013.

13:33

Default images

Neredi su nastali dok su navijači pokušali da kupe ulaznice za fudbalsku utakmicu između Bahije i Vitorije.

Do incidenata je došlo kada su organizatori meča saopštili da su sve ulaznice za taj meč prodate. Većina od 40.000 karata planula je putem internet-prodaje.

Policija je morala da koristi suzavac da bi raščistila gužvu jer su navijači pokušali da provale na stadion, koji će biti jedan od domaćina Svetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu.

Brazilski mediji prenose da je u petak jedan radnik poginuo nakon pada na gradilištu stadiona 'Arena da Amazonija' u Manausu, na kojem će se takođe igrati utakmice SP.

Nesreća se dogodila kada je 49-godišnji radnik pao sa pet metara visine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: