Bekam: Barselona je veliki izazov

Fudbaler Pari Sen Žermena Dejvid Bekam rekao je u subotu da jedva čeka mečeve sa Barselonom i da je oduševljen što Zlatan Ibrahimović ima pravo nastupa.

Izvor: ÐN

Subota, 30.03.2013.

13:16

Default images

Ibrahimović je u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Valensije dobio crveni karton i trebalo je da propusti prvi susret u Parizu, ali mu je UEFA smanjila kaznu sa dve na jednu utakmicu neigranja.

"Oduševljeni smo što ćemo imati Ibrahimovića u oba meča. Navijači žele da gledaju najbolje fudbalere kada igraju protiv najboljih timova", rekao je Bekam za francuske medije.

On je dodao da su svi u klubu uzbuđeni zbog dolaska Barselone.

"Pred nama je velika utakmica, to je ujedno čast i izazov sa kojim moramo da se suočimo. Oni su najverovatnije najbolji tim na svetu. Imaju Lionela Mesija, ali ne samo njega. Reč je o timu u kome vlada harmonija, sloga i gde je kolektiv uvek iznad pojedinca. Međutim, mi moramo reći da možemo da savladamo taj izazov", objasnio je Bekam.

PSŽ je sinoć pobedio Monpelje sa 1:0 golom Gameira u finišu susreta, a trener Karlo Ančeloti smatra da je utakmica protiv aktuelnog prvaka Francuske poslužila kao dobra priprema za veliki okršaj sa Barselonom.

"Osvojili smo tri važna boda, ali ovo je bila odlična uvertira za utorak i utakmicu protiv Barselone. Meč protiv Monpeljea je došao u nezgodno vreme, nismo bili kompletni zbog obaveza reprezentativaca, ali uspeli smo da osvojimo tri boda", rekao je Ančeloti.

Pvi meč četvrtfinala Lige šampiona između PSŽ-a i Barselone na programu je u utorak 2. aprila od 20:45, dok je revanš 10. aprila na 'Nou Kampu'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: