Čović: Zašto po skupoj struji?

Potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović istakao je da bi tim trebalo sve utakmice da igra u dnevnom terminu, kako ne bi skuplje plaćao električnu energiju.

Izvor: B92

Sreda, 27.03.2013.

20:53

Default images

Elektrodistribucija Srbije upozorila je CZ pre tri dana na moguće isključenje električne energije, tako što je dva puta za 15 minuta gasila struju na Marakani.

"Trebalo bi sve utakmice da igramo u dnevnom terminu u šampionatu, predložio sam to još u januaru. Zašto bismo igrali po skupom svetlu!? Moramo da vodimo domaćinsku politiku", istakao je Čović.

Potpredsednik kluba se zahvalio EPS-u i EDB-u koji su klubu izašli u susret i pristali na reprogram duga, za koji je rekao da je značajan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: