Razvojna liga u aprilu i maju

Predsednik Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije Darko Jovičić rekao je da je cilj novoformirane Razvojne lige Srbije razvoj košarke u zemlji na više nivoa.

Izvor: SK

Sreda, 27.03.2013.

15:05

Default images

"Cilj Razvojne lige nije samo unapređenje igrača, već i trenera i ostalih struktura. Ova liga jeste opterećenje za klubove, ali ćemo se truditi da bude na visokom nivou", izjavio je Jovičić.

U razvojnoj ligi igraće klubovi iz Košarkaške lige Srbije koji se nisu plasirali u Superligu, uz manje izmene. Nastupaće Borac, Tamiš, OKK Beograd, Smederevo, Radnički basket, FMP i Sloga.

Osmi učesnik trebalo je da bude Vršac, ali je klub pisanim putem obavestio upravu da neće moći da igra, tako da će umesto njega nastupati mladi tim Mege (MT), koji je ranije podneo molbu da igra.

U Košarkaškom savezu Srbije potpisan je i ugovor o sponzorstvu s kompanijom Svislajon, koja će biti jedan od glavnih sponzora.

Jovičić je rekao da će novac sponzora služiti da se plate sudije i prevoz svih učesnika, a rekao je da će uskoro biti poznata i novčana nagrada koju će osvojiti pobednik.

Tehnički sastanak klubova biće održan 2. aprila, a liga počinje 10. aprila i trajaće do 29. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: