Brnović: Imamo za čime da žalimo

Selektor Crne Gore Branko Brnović izjavio je da je zadovoljan bodom protiv Engleske, ali dodao je da je njegov tim mogao i da pobedi.

Izvor: B92, cdm.me

Sreda, 27.03.2013.

00:55

Default images

"Ovo je veliki bod, jako značajan za nas, bila je teška utakmica, igrali smo bez nekoliko igrača na sredini terena. Poslije drugog poluvremena imamo za čime da žalimo. Ipak, moramo da budemo zadovoljni jer smo u prvom poluvremenu igrali ispod nivoa i Englezi su mogli to da iskoriste“, rekao je Brnović.

Nakon očajnog prvog dela, Brnović je u svlačionici uspeo da motiviše svoje fudbalere.

"Rekao sam im u poluvremenu da izađemo, da se ne plašimo, da ih ne respektujemo previše, da igramo kako znamo i umemo i da spustimo loptu na zemlju“.

Crna Gora je igrala tri utakmice sa Engleskom do sada i sve tri okončane su nerešenim rezultatom.

"Mi smo presrećni jer smo igrali tri utakmice sa Engleskom i uspeli smo sva tri puta da ostanemo neporaženi. Malo ko je očekivao da se sa Engleskom borimo za prvo mesto, ali uspeli smo to. Sigurno da smo napravili jedan važan korak, ali tek nakon utakmice sa Ukrajinom ćemo znaćemo gde smo, jer bi nam pobjeda garantovala drugo mesto, kao i ostanak u igri za prvo".



Crna Gora je trenutno prva na tabeli grupe H sa 14 bodova, Englezi imaju dva manje, a po osam bodova imaju Poljska i Ukrajina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: