Hodžson: Ne smemo biti razočarani

Selektor reperzentacije Engleske Roj Hodžson izjavio je da njegov tim ne sme da bude razočaran remijem (1:1) sa Crnom Gorom u gostima.

Izvor: SO

Sreda, 27.03.2013.

00:21

Default images

„Mislim da smo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali nismo počeli drugo onako kako smo želeli i to je ohrabrilo naše rivalke. Dobro smo se držali, u finišu smo pojačali tempo, ali su oni u međuvremenu dali gol i ’ukrali’ nam pobedu“, rekao je Hodžson.

"Kada se sve sabere i oduzme, ne smemo da budemo previše razočarani. Još ima mnogo da se igra i ovaj remi daje nam pravo da se nadamo dobrom ishodu u budućnosti. Tri od poslednje četiri utakmice igramo kod kuće“, dodao je selektor Albiona.

Crna Gora je trenutno prva na tabeli grupe H sa 14 bodova, Englezi imaju dva manje, a po osam bodova imaju Poljska i Ukrajina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: