Golčina Balotelija, 2:2 sa Brazilom

Dve najtrofejnije svetske reprezentacije (ukupno devet titula), Brazil i Italija odigrali su nerešeno 2:2, u prijateljskom meču u Ženevi.

Izvor: AK

Četvrtak, 21.03.2013.

22:25

Default images

Nakon prvih 45 minuta činilo se da će Brazil ostvariti ubedljivu pobedu jer je vodio 2:0 golovima Freda i Oskara.

Međutim, za samo deset minuta u nastavku, Italija je stigla do izjednačenja. Danijele De Rosi je smanjio u 54, a samo tri minute kasnije Mario Baloteli prekrasnim golom sa 25 metara potavio konačan rezultat.

Od pobede Italije sa 3:2 daleke 1982. godine, Brazil je dobio četiri od narednih pet međusobnih duela. U poslednja dva, slavio je ukupnom gol razlikom 5:0.



Bio je ovo treći meč Karioka pod vođstvom novog-starog selektora Luisa Skolarija. Na debiju je poražen od Engleske na Vemlbiju 2:1, a potom je remizirao sa Kolumbijom 1:1.

Od Svetskog šampionata 2010. Brazil nije dobio ni jednu 'jaču' selekciju. Sledeće nedelje Brazilci putuju na megdan Rusiji.

Remi u Ženevi je Italijanima drugi u 2013, posle 1:1 sa Holandijom u Amsterdamu u februaru. Za pet dana "neroazuri" gostuju južnom susedu Malti, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Italija ima tri pobede iz četiri meča, i četiri boda prednosti ispred Bugarske. Malta je izgubila sve tri utakmice.
البرازيل 2 : 2 ايطاليا by kooralive

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: