Kolman: Bejl pod znakom pitanja

Selektor Velsa Kris Kolman nada se da će Geret Bejl ozdraviti i biti spreman za utakmicu kvalifikacija za SP 2014. protiv Škotske.

Izvor: SV

Četvrtak, 21.03.2013.

21:07

Default images

Krilni igrač Totenhema nije stigao na okupljanje u trening kamp reprezentacije, već je došao direktno u Škotsku gde se pridružio saigračima.

Kolman insistira da neće rizikovati i po svaku cenu ubacivati Bejla u igru, ukoliko ne bude siguran da je jedan od najboljih igrača Premijer lige Engleske potpuno spreman.

On je stigao u tim sa nekoliko dana zakašnjenja. Verovatno je dobio virus u utorak ili sredu. Sada je dobro, ali nećemo rizikovati. Imamo još vremena za konačnu odluku”, rekao je Kolman.

Selektor Velsa je naveo da je virus poremetio Bejlovu ishranu i unos tečnosti zbog čega nije mogao da trenira ove nedelje.

Fudbaler Totenhema je za nacionalni tim nastupio 39 puta i postigao deset golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: