Ščesni se izvinio zbog očevih reči

Golman Arsenala Vojčeh Ščesni izvinio se zbog kritika koje je njegov otac uputio menadžeru ’tobdžija’ Arsenu Vengeru.

Izvor: SV

Četvrtak, 21.03.2013.

19:32

Default images

Maćej Ščesni je naveo da je Francuz kriv za lošu formu njegovog sina jer ga je primoravao da igra iako je bio povređen.

Čuvar mreže reprezentacije Poljske rekao je da nije saglasan sa izjavom Ščesnija seniora.

Želeo bih da se izvinim zbog komentara mog oca koji su preneli poljski i engleski mediji. Hoću da pojasnim da su to njegova viđenja, ne moja, ja ih ne poštujem i smatram ih uvredljivim za klub koji zaista volim“, rekao je Ščesni.

Poljak je u Arsenalu već sedam godina i navodi da je uvek poštovao klub, kao i trenere, apostrofirajući Vengera.

Osećam da ima veliku podršku menadžera i navijača. Potpuno sam fokusiran na povratak u dobru formu. Ponosan sam što sam član Arsenala i svoju budućnost vezujem samo za londonski klub“, dodao je Ščesni.

Povod za obraćanje Maćeja Ščesnija je izostavljanje Vojčeha iz tima Arsenala za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna. Poljak je na klupi bio i na utakmici Premijer lige sa Svonsijem, a Venger je taj potez obrazložio lošim mentalnim stanjem poljskog golmana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: