Bošković: FIFA će morati da reaguje

Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković rekao je da će FSS obavestiti FIFA o odluci da se ne dozvoli otvaranje treninga za medije.

Izvor: SV

Četvrtak, 21.03.2013.

18:57

Default images

Bošković je rekao da je selektor Siniša Mihajlović želeo da uradi isto što i njegov kolega Igor Štimac, ali da nije bilo razumevanja.

Selektor je u duhu fer-pleja odlučio da trening bude otvoren za sve ljubitelje fudbala. FSS je u tom cilju obavestio kompletnu medijsku javnost u Srbiji. Međutim, po dolasku smo obavešteni da trening, iz nepoznatih razloga, neće biti otvoren za javnost“ naveo je Bošković.

On je dodao da ljubitelji fudbala u Zagrebu i celoj Hrvatskoj nisu mogli ni da budu obavešteni da je Mihajlović želeo da ih vidi na treningu pred utakmicu.

Smatramo da različiti aršini nisu korisni. Sve ostalo na čemu su radili predstavnici oba saveza možemo dati najvišu ocenu. U duhu te odluke doneli smo sopstvenu odluku da i novinari mogu da budu prisutni, makar 15 minuta. To nije do nas, to je posledica trenutnog stanja“, rekao je Bošković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: