Aplauz sa Srbiju na treningu

Fudbalski reprezentativci Srbije aplauzom su dočekani na stadionu Maksimir, na treningu pred utakmicu sa Hrvatskom.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2013.

18:24

Default images

Trening je za javnost bio otvoren samo prvih 15 minuta, a tokom tog dela prisustvovalo je oko 200 novinara, reportera i drugih gostiju.

Srpski fudbaleri su trening počeli lakim zagrevanjem i trčanjem, zatim su krenuli da rade sa loptom, a nakon toga su okupljeni oko terena morali da napuste stadion.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović želeo je da ceo današnji trening bude otvoren kako za novinare, tako i za ostale "ljubitelje fudbala", ali je to zabranila zagrebačka policija zbog bezbednosti.

Tokom dana u Zagrebu se nalazio veliki broj policajaca koji su obezbedjivali kako reprezentaivce, tako i srpske novinare.

Tokom puta, između hotela u kome su smešteni i stadiona, novinari su bili pod velikom policijskom pratnjom, a u trenutku kada je kolona prolazila pored hotela "Šeraton" u centru grada, kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović primetio je autobus sa predstavnicima srpskih medija i mahnuo im.

Utakmica između Hrvatske i Srbije u petom kolu Grupe A za Svetsko prvenstvo 2014. godine igraće se u petak od 18.00 na stadionu Maksimir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: