Murinjo: Drogba nije s ove planete

Trener Real Madrida Žoze Murinjo rekao je da je napadač Didije Drogba najbolji fudbaler sa kojim je ikada radio.

Izvor: SK

Četvrtak, 21.03.2013.

15:28

Default images

"Trenirao sam mnogo posebnih igrača, ali ako bih morao nekoga da izaberem odlučio bih se za Didijea (Drogbu). On kao da nije sa ovog sveta i uvek bih ga želeo u svom timu", rekao je Murinjo.

Mediji su prethodnih dana preneli da je Murinjo kritikovao Drogbu jer se iz Kine vratio u Evropu i potpisao za Galatasaraj, koji će igrati protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Drogba zna ko sam ja i šta u srcu osećam, ali možda bi ljudi mogli da pomisle da je to tačno. Zamislite ovo: Odem u Tursku, radim, gledam utakmicu, izađem sa stadiona pre kraja, a onda se pojave napisi da sam rekao loše stvari o Drogbi. Nemoguće je da bih pričao loše stvari o njemu. On zna da je to poslednje što bih uradio. Ne bih rekao ništa negativno o našem odnosu", dodao je Murinjo.

Murinjo je sarađivao sa Drogbom u Čelsiju. Fudbaler Obale Slonovače predvodio je napad "plavaca", koji su u tri sezone, od 2004. do 2007. godine, osvojili šest trofeja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: